Фонданови листа – [F020А4]

84.00 лв.

Ако искате да съхранявате торта за по-дълго време е препоръчително да използвате сухи хладилни витрини.

Споделете

ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 2 ПАКЕТА – 3 ТИЯ ПОДАРЪК

 

Фондановата хартия е вид глазурна хартия, която можете да поставяте върху различни видове глазури с изключение на сметана. Предлагат се в размер А4 (20 бр. в пакет).

Производител: Европейски съюз
Код: F020А4

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПЕЧАТАНЕ ВЪРХУ ФОНДАНОВА ХАРТИЯ

Не отваряйте опаковката, докато не сте готови за употреба. След отваряне, моля отново затворете плика и го съхранявайте на хладно и сухо място.

1. Поставете листа в магазина на принтера. Заредете малко обикновена хартия зад фондановия лист.

2. Печата се с хранителни мастила. Ако листа не се подава незабавно, моля натиснете го внимателно в захранващия магазин, за да му помогнете да тръгне и започне да печата.

3. Отделете носещата хартия от фондановия лист. Не използвайте нож или някакъв друг вид остър предмет. Ако фондановият лист не се отлепва лесно, поставете го във фризера за около 30 секунди и опитайте отново.

4. Сложете листа върху повърхността на тортата. Фондановите листа могат да се използват като покритие върху всички видове основи, с изключение на бита сметана. Когато основата на тортата е много суха, съвсем леко я навлажнете преди да поставите отпечатания фонданов лист.
За по-добро прилепване на отпечатания лист, преди поставянето му върху тортата, тя може да се покрие с тънък слой марципан или фондан.

Ако искате да съхранявате торта за по-дълго време е препоръчително да използвате сухи хладилни витрини

 

Тегло 1.100 кг
Размери 21 × 1 × 28 см
Количество

1 пакет, 3 пакета

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаКъм МАГАЗИНА