Фирмени партньори на RemcoBG

Tekno Ice е една от най-големите компании-производителки на оборудване за сладоледопроизводството – отделни машини, оборудване и цели заводи. Със своя над 35 годишен опит, технически умения и научни изследвания в тази област, те непрекъснато разширяват своята дейности и продажбите си в целия свят.

www.teknoice.com

Ние сме едни от най-иновативните създатели на сладолед и доверен партньор на най-големите хранителни компании по света. Първо започнахме да създаваме шоколад Leone за нуждите на производството на сладолед и след това разширихме възможностите си, за да създадем шоколад като самостоятелен продукт.
www.leone.com

Laief S.r.l. е голяма италианска компания за производството на машини за производството на сладолед на клечка, която продава продукцията си в над 80 страни по целия свят. Тя предлага може би най-широкия диапазон машини между такива от ротационен тип и машини от линеен тип.

www.laief.it

Gel Matic е голяма италианска компания с над 40 годишен опит в производството на машини за мек сладолед, замразени млечни и сладкарски десерти.

www.gelmatic.com

UGOLINI Spa е голяма италианска компания за производство на машини за охладени и горещи напитки, както и на машини тип „Гранита“. Продукцията им е представена в над 120 страни по света.

www.ugolinispa.com

Arthur Branwell е голяма английска компания-производител на разнообразни ингредиенти за хранителната промишленост, вкл. емулгатори и комбинирани емулгатор/стабилизатори.

www.branwell.com

Eurovanille е голяма френска компания за производство на натурални ванилови продукти – както конвенционални, така и с биологично качество.

www.eurovanille.com

Kopykake Enterprises Inc е водещ производител на продукти и инвентар за декорация на торти.

www.kopykake.com

Типичните холандски картофи са основния източник за нашата хартия.Нашия продукт е изцяло натурален и ние предлагаме широка гама от продуктови качество , за да отговорим на различните нужди на нашите клиенти.
https://www.primuswaferpaper.com/

Schneider GmbH е голяма немска компания за производство на пошове и различен инструментариум от хартия, метал и пластмаса за нуждите на сладкарството и пекарството. Продукцията им се продава в над 50 страни по света.

www.schneider-gmbh.com

Keeplasticks е голяма компания за производство на най-иновативните пошове за еднократна употреба за хранителната промишленост.

www.keeplasticks.com

Packint Chocolate Machines работи в хранително-вкусовата промишленост от 1992 г., директно или чрез други марки по целия свят. Централата на Packint се намира в северната част на Италия, в Борго Приоло, на 40 км южно от Милано, където се извършва производството на машините, а също така е наличен пълен пилотен завод от какаови зърна до шоколадови блокчета и чипс за тестове и обучение. Имаме също клон с пункт за помощ за Северна Америка и цялостен шоурум от Bean to Bar и склад за резервни части в Deer Park, Ню Йорк, САЩ. Повече от 50 години опит в хранително-вкусовата промишленост, производство с изцяло италианска технология и дизайн, изборът на най-добрите материали и компоненти от Европа и Япония, международната мрежа за продажби и помощ, всичко това се обединява, за да направи Packint изключително динамичен и конкурентна компания.
https://packint.com/

Silikomart е голяма италианска компания, която предлага широк набор от силиконови форми за сладкарството и сладоледопроизводството.

www.silikomart.com

Cold Car достигна целия свят, превръщайки се за кратко време във водеща компания в производството на хладилни каросерии. Cold Car върви по пътя на иновациите, технологиите, здравината и ефективността. https://coldcar.com/en/

S0lchim S.r.i е италианска компания, специализирана в производството и пълненето на аерозолни флакони. Тя е част от мултинационалната група Volcke Aerosol Connections с офиси в Белгия и Великобритания. През 2005 година Solchim, съвместно с Университетска лаборатория в Милано разработва и внедрява в производство нов самостоятелен бранд аерозолни продукти специално за хранителната индустрия. През същата година получава и съответния здравен сертификат за продукцията си.

www.solchimfood.com