Продукти

Сладоледопроизводство

За вас – сладоледопроизводителите предлагаме богат избор от ароматизатори, оцветители, емулгатори и стабилизатори, фунийки за сладолед, ново и употребявано оборудване за сладоледопроизводство.

Сладкарство и печива

За нуждите на сладкарската и пекарска промишленост РЕМКО БГ разполага с богата селекция от аромати, сладкарски бои, консумативи за компютърна декорация на торти, дребен помощен инструментариум и др.

Мляко и млечни продукти

Почти всички аромати и оцветители, които РЕМКО БГ предлага в асортиментната си листа могат да се използват в производството на пастьоризирани пресни млека, кисело мляко и млечни десерти. Предлагаме на вниманието Ви и една селекция от аромати на РЕМКО и на френската фирма EXPRESSIONS AROMATIQUES, които са специално разработени за този тип млечни изделия.

Безалкохолни и алкохолни напитки

Почти всички ароматизатори и оцветители на фирма РЕМКО БГ могат да се използват в производството на безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли и ликьори.
За тези отрасли предлагаме и богат асортимент специално разработени аромати на френската фирма EXPRESSIONS AROMATIQUES.

Машини за топли, охладени и замразени напитки

Използването на машините за горещ шоколад, охладени натурални и други напитки, както и машините за замразени напитки “Granita“ ще Ви дадат възможност да предложите на Вашите клиенти един по-широк набор от продукти с високо качество, като в същото време ще облекчите работата на персонала си.