Формите за шоколадови изделия „Easy Choc“ ви дават възможност да изработвате от фондан, бял или млечен шоколад бонбони или мини десертчета с разнообразна форма и перфектен външен вид.

Производител: Silikomart – Италия
Код: SCG
Благодарение на гъвкавата си структура, свойството си да не залепват към продукта и специфичния полиращ ефект на вътрешните си повърхности, тези форми Ви дават най- доброто. Те могат да се използват в много широк температурен диапазон: от – 60 С до максимална температура от + 230 С и могат да се пренасят директно от фризера върху печката или микровълновата фурна.

„Easy Choc“ са лесни за използване, могат да се употребяват до 3000 пъти и са абсолютно нетоксични. Измиват се лесно с гореща вода или в съдомиялна машина.

Предлагат се в 10 различни видове форми.

 

Курсът беше теоритичен и практичен, запозна курсистите с актуални новости в компютърната декорация, както и различни модерни техники за декорация на торти и други сладкарски изделия.

Ето какви бяха обучителните модули:

  • Напълване на контейнерите на принтер Епсон с мастило. Използване на система  за пълнене на  хранително мастило.
  • Прецизни и специални настройки на принтер Епсон и Канон за отпечатване на изображения върху фонданова и вафлена хартия.
  • Демонстрация и отпечатване на изображения върху нов вид вафлена хартия. Отпечатване на изображения върху фонданова хартия по различни методи.
  • Нови методи и техники за запазването на ясно изображение на вече направената украса.
  • Използване на принтера за декорация на бисквити и мъфини.

Всеки участник в курса получи:

👉 Възможност да закупи принтер и/или консумативи на RemcoBg с 10% отстъпка от основните цени;

👉 Допълнително 5% отстъпка при всеки един от бъдещите курсове, организирани и партнирани от RemcoBg;

👉 Сертификат за преминато обучение.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest