Сладоледопроизводство

Оборудване за промишлен сладолед на TEKNO ICE – Italy

РЕМКО БГ е представител за България на TEKNO ICE – Италия.

TEKNO ICE  е компания с над 40 годишен опит в производството както на отделни машини като фризери с непрекъснато действие, пастьоризатори, екструдери, тунели за закаляване и др., така  и на комплексни линии, включващи оборудване за целия технологичен процес за производството на промишлен сладолед: от пастьоризационните установки до разфасовката и пакетажа.

Ако Вашият бизнес го изисква, моля обърнете се към нас за подробна информация, консултация и съдействие.

Оборудване за промишлен сладолед на клечка на Laief S.r.l.

Нашата фирма е представител на Laief s.r.l – голям италиански производител на машини за сладолед на клечка, който успешно изнася продукцията си в над 80 страни по света. Асортиментната им листа включва както машини за малки джелатирии, така и за големи производители.

Машини за производство на крем сладолед на GEL MATIC- Italy

Фирмата ни, като представител за България на италианската компания GEL MATIC, предлага техните машини за производство на мек сладолед, замразен йогурт и замразени сладкарски продукти. Асортиментната листа включва както настолни, така и машини на колела, с различна производителност и системи за захранване на порциониращото устройство: гравитачна (GR) и под налягане със зъбна помпа (PM).

Гравитачната система е проста и надеждна и гарантира добро набухване. От друга страна, системата „РМ “ увеличава производителността и увеличава още повече набухването.

Системите Bag-in box (BiB) и  heat treatment (HT) са отговорът на GEL MATIC за тези, които искат да постигнат максимална хигиена при производството. Практичният BiB контейнер съхранява течната смес в специална охладителна кутия, като по този начин се елиминира евентуален контакт с въздуха.

Машините базирани на НТ технология предлагат възможност за термично третиране на сместа чрез специална система за контрол и диагностика In.co.Di.S. (Interactive control & Diagnosis System).

Машините могат да бъдат със системи за елекро-механичен контрол, който гарантира проста употреба и обслужване и е особено подходящ за използване при по-тежки условия на околната среда.

Създадената In.Co.Di.S. с тъч скрин LCD технология предлага лесно обслужване и контрол на всички етапи на производствения процес с помощта на дистанционна диагностична система. In.Co.Di.S. осигурява интуитивно разпознаване на операциите, изключителна прецизност в управлението на автоматичните функции и възможност за анализ и предотвратяване на аварии даже от разстояние.

За по-пълното задоволяване потребностите на клиентите и за да подчертае индивидуалните особености на всяка машина, GEL MATIC машините са разпределени в три различни серии : В, М, Н.

За да разгледате нашата селекция от голямото разнообразие машини, които предлага GEL MATIC, моля кликнете върху заглавието на тази страница.

Машини за производство на крем сладолед на REMCO BG

Уведомяваме Ви, че вече разполагаме с наличности от асемблирани в нашата фирма в България машини за производство на крем сладолед на изключително атрактивни цени.
За да се запознаете с техническите характеристики на предлаганите машини, моля кликнете върху заглавието на тази страница.https://youtu.be/OjDHT7eVVwA

НАТУРАЛНИ ГУРМЕ ПРОДУКТИ ЗА ЗАНАЯДЧИЙСКИ СЛАДОЛЕД НА Rue Flambée Italia

Първоначалното създаване на Rue Flambée беше с намерение да осигури подкрепа на готвачите и сладкарите за достигане на високо професионално ниво. Повишеното търсене и разпространение, благодарение на постоянното предлагане на нови продукти, които пък са резултат от международно ноу-хау.
Широката гама от разработени продукти отговаря на различни вкусове, текстури и цветове и позволява на клиентите да създават висококачествени вкусни десерти и да приготвят десерти по прост и бърз начин, като същевременно се съобразяват с желанието за творчеството на клиента.
Към днешна дата Rue Flambée Italia е в състояние да задоволи най-различни изисквания, предлагайки богат избор от продукти, перфектно отговарящи на различни характеристики като рецепта, форма, лесно приготовление и цена.

Palais du Chef е съвременният преглед на традиционните рецепти в занаядчийското производство на хранителни продукти, който отговаря на нарастващото търсене на храна без потенциално опасни съставки.

Като оторизиран представител за България на Rue Flambée Italia  фирма REMCO BG предлага цялата гама на производителя, подходящи за производството на сладолед и сладоледени изделия в подходящи опаковки.

Ние сме на разположение за доставката и на асортименти, които представляват интерес за наши клиенти. Необходимо е само да изпратите Вашето запитване.

Ванилия „БЪРБЪН“ – Мадагаскар

Фирмата ни е представител за България на фирмите EUROVANILLE – Франция  и LalineSaveus – Франция, Предлага се разнообразие от натурални ванилови продукти , включително и такива с биологично качество под формата на екстракти с ванилови семена, натурална ванилия на прах, както и натурални ванилови шушулки. За да се запознаете със селекцията, моля кликнете върху заглавието на страницата.

Ароматизатори на фирма REMCO BG

През 2013 год. в резултат на сътрудничество с английски партньори РЕМКО БГ започна производство на течни и сухи ароматизатори в България като т.н. „изнесено производство“. Новите аромати в асортиментната ни листа се радват на много добър прием от страна на нашите клиенти заради отличното си европейско качество и изключително атрактивна цена. Разфасовките от 5 кг и 0.5 кг са удобни както за големите производители, така и за малки джелатерии и сладкарници, които произвеждат и предлагат сладоледени изделия на място.. Разходните норми варират в рамките на 1-2 гр./кг готов продукт.

Оцветители на фирма REMCO BG

През последните няколко години фирма REMCO BGразработи своя марка оцветители под наименованието „Серия RAY“, която се наложи на пазара заради отличното качество на оцветителите, атрактивната цена и удобните опаковки.

Емулгатори и стабилизатори

Разполагаме с разнообразен набор от тази група ингредиенти, а именно: емулгатори, натурални стабилизатори и комбинирани емулгатори/стабилизатори за получаване на оптимални резултати при различните приложения.
Емулгаторите и стабилизаторите играяг жизнено важна роля при производството на много продукти и особено при производството на сладолед и замразени десерти, а именно:
EМУЛГАТОРЪТ:
Подпомага дисперсията на мазнината и контролира агломерирането й;
Спомага за насищането с въздух;
Подобрява консистенцията;
Повишава устойчивостта при топене;
Подпомага взаимодействието между мазнините и протеините.
СТАБИЛИЗАТОРЪТ:
Повишава вискозитета на сместа;
Подобрява насищането с въздух;
Придава добра структура на сладоледа;
Намалява риска от образуването на кристали;
Осигурява контролирано топене;
Взаимодейства с протеините.

Опаковки, Лъжички и Клечки за сладолед

Полистиренови кутии за сладолед.

Лъжички за сладолед еднократни пакетирани.

Клечки за сладолед на клечка.