За нас

Фирма REMCO BG Ltd е създадена през 1996 г. като смесено английско-българско дружество със седалище в България и адрес на централния офис: гр.София 1619, бул.”Цар Борис ІІІ” 290 и с предмет на дейност:

Внос/износ на ингредиенти и оборудване за хранителната промишленост.

Като представители на английската фирма Regency Mowbray Company Ltd ние предлагахме основно продуктите на тази фирма.

През годините ние постепенно разширявахме нашата дейност,  установихме успешни контакти с водещи производители на ингредиенти и оборудване за хранителната промишленост и спечелихме тяхното доверие. Сега ние сме оторизиран представител на значителен брой чужди фирми, което ни дава възможност да предложим на нашите клиенти една разнообразна селекция от стоки с много добро качество.

Асортиментната ни листа е ориентирана към производители от различни отрасли на хранителната промишленост: сладолед, млечни продукти, сладкарство, производство на трайни тестени изделия, алкохолни и безалкохолни напитки.

Специално място в листата ни заемат продуктите и консумативите за компютърна декорация на торти, които ние първи предложихме на българския пазар през далечната 1999 година. Смеем да твърдим, че сега нашата фирма е без конкуренция по отношение на тази група изделия.

През последните няколко години REMCO BG започна производство на течни оцветители за хранителната промишленост като „изнесено производство“ на наши английски партньори. Сега нашата марка оцветители „Серия RAY“ е добре позната и търсена не само у нас, но и в редица други страни заради отличното си качество, изключително атрактивна цена и удобни опаковки.

През 2013 година в резултат на натрупания през годините опит започнахме отново като „изнесено производство“ на английски партньори производството на есенции и ароматизатори за хранителната промишленост.  Производството в България ни дава възможност да отговорим на конкретните изисквания и нужди на нашите клиенти, като им осигурим своевременни доставки на продукти с отличен баланс между икономичност в разходните норми и отлично качество.