Полезна информация за клиентите на РЕМКО БГ

Клиентите на фирма РЕМКО БГ, които желаят да получават информация за най-новите продукти на фирмата и промоционалните й предложения, моля да изпратят e-mail адресите си на нашия адрес: info@remcobg.com

 

 

 

 

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с безпрецедентната ситуация с разпространението на вируса COVID‐19 в България бихме искали да ви запознаем с мерките и промените, които фирма Ремко БГ предприема  за срок от 60 дни,  считано от 19.03.2020г:

  1. Всички дейности по дезинфекция и спазване на хигиената са с изключителен приоритет пред ежедневните ни задължения, независимо дали са свързани с клиенти или не!
  2. Полагат се допълнителни усилия за повишаване на чистотата и хигиената на територията на фирмата. Ежедневно, през определени часове, се дезинфекцират различните повърхности, подове и дръжки на врати.
  3. Служителите  използват лични предпазни средства. Осигурени са дезинфектанти за ръце на алкохолна основа за служителите, които са на разположение и на посетителите.
  4. Предприети са действия за ограничаване на контактите за посещения на работното място от външни лица:

–  Преустановява се посещението на клиенти в офиса ни на бул. „Цар Борис ІІІ“ № 290;

–  Заявки се приемат само по електронен път на имейл адрес  order@remcobg.com  и телефони 0878 598200 и 0888823179.

 Всички заявки  ще се обслужват в срокове и изпращат чрез куриерски фирми Спиди и Еконт всяка Сряда

  1. НЕ е  наложително посещението Ви в офиса на РЕМКО БГ ООД .                                                                                                                                                ДОРИ ДА ДОЙДЕТЕ НА МЯСТО НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОБСЛУЖЕНИ!!!

Тези  мерки се основават на спазване  препоръките на Световната Здравна Организация и Кризисния щаб в България за ограничаване на заразата, както на работното място, така и извън него.

Искрено вярваме, че всички сме съгласни с необходимостта да се предприемат изключителни и бързи адекватни действия за опазване на нашето и вашето собствено здраве

С пожелание за успешно сътрудничество,

ЗАПАЗЕТЕ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ ЗА ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:

        “ ВИНАГИ СЛЕД БУРЯ ИДВА ХУБАВО ВРЕМЕ „